Witlofsalade

mrt. 20, 2023

1 persoon 15 minuten   

Ingrediënten:


• Witlof 250 gr

• Selderij 1/2 stengel

• Eieren 2 stuks

• Oude kaas 25 gr

• Walnoten 1 handje

• Zilveruitjes 15 gr

• Mayonaise 1 el

• Yoghurt 1 el

• Mosterd 1/2 tl

• Kerriepoeder 1/2 tl



  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Breng een pan water aan de kook en voeg de eieren toe en kook ze 7-8 min hard.
  2. Snijd de witlof in reepjes, de selderij in stukjes, de oude kaas in blokjes en hak de bieslook en walnoten.
  3. Voeg de oude kaas, zilveruitjes, walnoten, selderij en witlof toe aan een kom en meng dit goed  door elkaar. Pel dan de eieren, snijd deze door tweeën en voeg dit ook toe aan de kom.
  4. Maak nu de dressing door in een kleine kom de mayonaise, yoghurt, mosterd en kerriepoeder door elkaar te mengen.
  5. Bestrooi de salade met fijngehakte bieslook.
  6. Serveer met de dressing.



Eet smakelijk!

Share by: