Wrap met krokante kip, bacon en avocado

mrt. 20, 2023

2 personen 20 minuten   

Ingrediënten:


• Kipfilet 150 gr

• Bacon of ontbijtspek 2 plakken

• Wraps (lowcarb) 2 stuks

• Eieren 2 stuks

• Avocado 1 stuk

• Tomaat 1 stuk

• Ijsbergsla 2 handjes

• Parmigiano Reggiano 40 gr

• Slagroom 25 ml

• Amandelmeel 50 gr

• Paprikapoeder 1 tl

• Uienpoeder 1/2 tl

• Kokosolie 2 el

• (Pesto)mayonaise 2 el

• Zout en peper



  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Snijd de kipfilet in kleine stukjes, de tomaat in schijfjes enprak de avocado fijn.
  2. Meng in een kom het amandelmeel, de geraspte Parmezaanse kaas en de kruiden goed door elkaar.
  3. Kluts de eieren samen met de slagroom los.
  4. Dip de stukjes kip in het amandelmeelmengsel, daarna in het eimengsel en dan weer in het meel.
  5. Meng 2 el mayonaise met 1 el pesto in een schaaltje.
  6. Verwarm een pan en voeg de plakjes bacon toe en bak binnen
    2-4 min. krokant.
  7. Verwarm 2 el kokosolie in een pan en bak de kip rondom bruin en gaar. Haal de kip uit de pan.
  8. Bak in een andere pan de wraps aan beide kanten kort.
  9. Leg de wraps op een plankje en besmeer met de avocado.
  10. Verdeel de ijsbergsla en plakjes tomaat over de wraps.
  11. Voeg de bacon en de stukjes kip toe aan de wraps en verdeel de pestomayonaise erover. Draai de wraps dicht.



Eet smakelijk!

Share by: