Oosterse scrambled eggs

duda-wsm • mrt. 09, 2021

4 personen | 15 minuten | 161 kcal 7g koolhydraten 3g suiker 9g vetten 12g eiwitten

0g zout

Ingrediënten:


  • 8 eieren
  • 2 uien
  • 4 (grote) trostomaten
  • 1/2 rode peper
  • Scheutje koffiemelk
  • 1 el Za'atar kruiden
  • Peper en zout
  • Zonnebloemolie


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Snipper de uien. Halveer de tomaten, verwijder het vruchtvlees en snijd in blokjes. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijst en snijd in dunne reepjes.
  2. Neem een ruime kom en kluts hierin de eieren met een scheutje koffiemelk. Breng op smaak met peper, zout en Za'atar kruiden.
  3. Roer de rode peper en tomatenblokjes door het eimengsel.
  4. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en voeg het eimengsel toe. Roer continu door tijdens het stollen zodat er scrambled eggs ontstaan.




Eet smakelijk!

Share by: