Mini quiches zonder korst

duda-wsm • mrt. 15, 2021

12 stuks | 45 minuten | 86 kcal 1.9g koolhydraten 1.2g suiker 5.5g vetten 7g eiwitten 0g zout

Ingrediënten:


  • 200 gram chipolata worstjes
  • 1 sjalotje
  • 100 gram cherrytomaten
  • 6 eieren
  • 220 ml halfvolle melk
  • 30 gram geraspte kaas 30+
  • Peper
  • Olie


Aanvullende benodigdheden:


  • Muffinvorm


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de worstjes in stukjes van 1 cm grootte. Snipper de sjalot. Halveer de cherrytomaten.
  3. Verhit een klein scheutje olie in een koekenpan en bak de worstjes 5 minuten. Voeg vervolgens de sjalot en cherrytomaten toe en laat het vocht volledig verdampen.
  4. Kluts de eieren los met de melk. Breng op smaak met peper. Roer de geraspte kaas er doorheen.
  5. Meng de eieren met de worstjes, sjalot en cherrytomaten.
  6. Neem een ingevette muffinvorm en vul met het beslag. Bak de mini quiches zonder korst 25 minuten in de oven.




Eet smakelijk!

Share by: