Tacobowl

29 september 2022

2 personen  25 minuten   

Ingrediënten:


•  Gemengd gehakt 300 gr

• Bloemkoolrijst 300 gr

• Ijsbergsla 200 gr

• Geraspte kaas 50 gr

• Ui 1/2 stuk

• Cherrytomaten 75 gr

• Avocado 1 stuk

• Komkommer 1/2 stuk

• Olijfolie 2 el

• Crème fraîche 50 gr

• Chilipoeder 1 tl

• Komijnpoeder 1 tl

• Paprikapoeder 1 tl

• Knoflookpoeder 1 tl

• Zwarte peper 1/2 tl

• Zout 1/2 tl

• Oregano 1/2 tl



  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Snijd de rode peper in ringetjes en de champignons in kwarten. Pers de knoflook.
  2. Roerbak de kipstukjes in olijfolie en voeg de nasikruiden toe.
  3. Voeg de rode peper en champignons toe en bak 4 minuten mee.
  4.  Voeg dan de knoflook, sojasaus, de tomatenketchup en limoensap toe.
  5. Voeg de helft van de taugé toe en roer de crème fraîche erdoor. Laat 15 minuten zachtjes sudderen op laag vuur.
  6. Serveer de hete kip en top af met wat taugé.


Tip: serveer met broccolirijst of in een wrap.


Eet smakelijk!

Share by: