Hete kip met champignons
29 september 2022
2 personen 25 minuten
Ingrediënten:
• Kipfiletstukjes 175 gr
• Kastanjechampignons 150 gr
• Rode peper 1 stuk
•Tomatenketchup 1 el
•Sojasaus 1 el
• Limoensap 2 tl
• Knoflook 1 teentje
• Nasikruiden 2 tl
• Crème fraîche 50 gr
•Taugé 1 handje
Bereidingswijze:
- Snijd de rode peper in ringetjes en de champignons in kwarten. Pers de knoflook.
- Roerbak de kipstukjes in olijfolie en voeg de nasikruiden toe.
- Voeg de rode peper en champignons toe en bak 4 minuten mee.
- Voeg dan de knoflook, sojasaus, de tomatenketchup en limoensap toe.
- Voeg de helft van de taugé toe en roer de crème fraîche erdoor. Laat 15 minuten zachtjes sudderen op laag vuur.
- Serveer de hete kip en top af met wat taugé.
Tip: serveer met broccolirijst of in een wrap.
Eet smakelijk!