Salade met geitenkaas en rode biet
duda-wsm • 1 maart 2021
2 personen | 15 minuten | 370 kcal 10g koolhydraten 8g suiker 29g vetten
16.5g eiwitten 0.55mg zout 135mg kalium
Ingrediënten:
- 100 gram kropsla melange
- 2 gekookte rode bieten
- 125 gram zachte geitenkaas honing
- 1 sinaasappel
- 50 gram walnoten, ongezouten
- Olijfolie
Bereidingswijze:
- Schil en ontvlies de sinaasappel, snijd de partjes eruit.
- Haal de gekookte bieten uit de verpakking en snijd in blokjes.
- Hak de walnoten grof door.
- Neem een ruime (sla)kom en doe hierin de kropsla melange. Meng met de sinaasappelpartjes, rode bieten blokjes en walnoten. Verkruimel de zachte geitenkaas over de salade.
- Dresseer wat olijfolie over de salade.
Tip! Draag keukenhandschoenen bij het snijden van de rode bieten.
Eet smakelijk!