Oosterse scrambled eggs
duda-wsm • 9 maart 2021
4 personen | 15 minuten | 161 kcal 7g koolhydraten 3g suiker 9g vetten 12g eiwitten
0g zout
Ingrediënten:
- 8 eieren
- 2 uien
- 4 (grote) trostomaten
- 1/2 rode peper
- Scheutje koffiemelk
- 1 el Za'atar kruiden
- Peper en zout
- Zonnebloemolie
Bereidingswijze:
- Snipper de uien. Halveer de tomaten, verwijder het vruchtvlees en snijd in blokjes. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijst en snijd in dunne reepjes.
- Neem een ruime kom en kluts hierin de eieren met een scheutje koffiemelk. Breng op smaak met peper, zout en Za'atar kruiden.
- Roer de rode peper en tomatenblokjes door het eimengsel.
- Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en voeg het eimengsel toe. Roer continu door tijdens het stollen zodat er scrambled eggs ontstaan.
Eet smakelijk!