Courgetti Bolognese

duda-wsm • 13 maart 2022

2 personen | 25 minuten | 333 kcal 11g koolhydraten 18g vetten

27g eiwitten

Ingrediënten:


  • 175 gr gemengd gehakt
  • 400 gr courgette Spaghetti
  • 150 gr Kastanjechampignons
  • 350 ml Passata
  • 75 gr Paprika
  • 1el Roomboter (gras)
  • Parmigiano reggiano strooikaas
  • Peper en zout


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Snijd de kastanjechampignons in
    plakjes en de paprika in stukjes.
  2. Bak de champignons, met de roomboter,
    op hoog vuur. Blijf omscheppen totdat ze beginnen te garen. Temper het vuur.
  3. Voeg de paprika toe en bak samen 3 minuten.
  4. Voeg ook het gehakt toe en bak mee totdat het gaar is.
  5. Voeg de passata toe en warm door op laag vuur. Voeg wat vocht toe als de saus te dik is. Of bind met maizena als het te dun is.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Wok de rauwe courgetti kort op hoog vuur, 1 à 2 minuten,
    tot de slierten net hun stijfheid verliezen.
  8. Verdeel de courgetti over de borden, schep de saus erop en strooi er kaas over.



Eet smakelijk!

Share by: