Oosterse salade
13 maart 2022
2 personen | 30 minuten | 116kcal 4,3g koolhydraten 5,9g vetten
5,5g eiwitten
Ingrediënten:
- 175 gram Garden Gourmet Sensational Oosterse vegan wokblokjes
- 1/2 Komkommer
- 1 Rode ui
- 1 Limoen
- 1/2 Rode peper
- 1 Rode paprika
- 2 el Cashewnoten
- 4 el Zoute sojasaus
- 1 Mango
- 1 zak Veldsla
Bereidingswijze:
- Snijd de kastanjechampignons in
plakjes en de paprika in stukjes. - Bak de champignons, met de roomboter,
op hoog vuur. Blijf omscheppen totdat ze beginnen te garen. Temper het vuur. - Voeg de paprika toe en bak samen 3 minuten.
- Voeg ook het gehakt toe en bak mee totdat het gaar is.
- Voeg de passata toe en warm door op laag vuur. Voeg wat vocht toe als de saus te dik is. Of bind met maizena als het te dun is.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Wok de rauwe courgetti kort op hoog vuur, 1 à 2 minuten,
tot de slierten net hun stijfheid verliezen. - Verdeel de courgetti over de borden, schep de saus erop en strooi er kaas over.
Eet smakelijk!