Meng in een grote kom met een elektrische mixer alle boter en 40 gr Steviala kristal goed door elkaar.
Voeg de geraspte kokos, kokosmeel en bakpoeder toe en klop dit een paar minuten door elkaar. Voeg 1 ei toe en meng alles nog eens goed door elkaar.
Bekleed een springvorm van 20 cm met een vel bakpapier en vet de randen in met een beetje boter.
Meng in een kom de monchou, franse kwark, vanille aroma en 30 gr Steviala kristal.
Klop de inhoud van de kom tot een glad en luchtig beslag. Voeg tijdens het kloppen voorzichtig een voor een de twee eieren en citroensap toe.
Schenk de vulling in de taartvorm en schud met de taartvorm om zo de luchtbelletjes te laten ontsnappen.
Bak de cheesecake 30-35 minuten in een voorverwarmde oven. Laat de cheesecake na het bakken minstens een uur afkoelen. Snijd de cheesecake in stukjes en serveer met verse aardbeien.