Bananenpannenkoeken
duda-wsm • 9 februari 2021
4 personen | 15 min | 120 kcal 14g koolhydraten 7g suiker 4.5g vetten 6g eiwitten 0g zout
Ingrediënten:
- 2 (over)rijpe bananen
- 4 eieren
- 1 tl kaneel
- Scheutje melk
- Vloeibare bakboter
- Optioneel: handje ongezouten walnoten
Bereidingswijze:
- Neem een kom en prak de bananen samen met het kaneelpoeder fijn met een vork.
- Voeg de eieren één voor één toe en meng met een garde tot een glad beslag.
- Is je beslag nog iets te dik? Voeg dan een klein scheutje melk toe.
- Verhit een scheutje vloeibare bakboter in een koekenpan en bak de bananenpannenkoeken (1 soeplepel beslag per pannenkoek) in 5-7 minuten gaar.
- Top de bananenpannenkoeken eventueel af met wat grof gehakte walnoten.
Eet smakelijk!