Vegetarische wrap met roerei

duda-wsm • feb. 05, 2021

4 personen | 15 minuten | 329 kcal 25g koolhydraten 3g suiker 16g vetten 19g eiwitten
0g zout

Ingrediënten:


  • 4 wraps
  • 8 eieren
  • 100 gram babyspinazie
  • 125 gram champignons
  • ½ rode peper
  • 2 el pijnboompitten
  • ½ el sojasaus
  • Scheutje koffiemelk
  • 4 el zuivelspread
  • Peper en zout
  • Zonnebloemolie


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijst en snijd in dunne ringen.
  2. Verhit een scheutje zonnebloemolie en sojasaus in een koekenpan. Bak de champignons 2 minuten. Voeg de babyspinazie toe en bak 1 minuut mee totdat de spinazie is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Neem een kom en kluts 8 eieren met een scheutje koffiemelk. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de eieren toe aan de koekenpan.
  4. Blijf het eimengsel continu doorroeren zodat er roerei ontstaat. Zorg dat de eieren gelijkmatig stollen.
  5. Besmeer de wraps met een eetlepel zuivelspread. Verdeel het roerei over de wraps en rol de wraps dicht.



Eet smakelijk!

Share by: