Proteïne kaneelkoekjes

duda-wsm • feb. 04, 2021

15 stuks | 30 min | 54 kcal 5g koolhydraten 1g suiker 2g vetten 4g eiwitten 0g zout

Ingrediënten:


  • 100 gram havermout
  • 40 gram Whey proteïnepoeder vanille
  • 8 gram bakpoeder
  • 2 tl kaneelpoeder
  • Snufje zout
  • 25 gram gesmolten kokosolie
  • Eiwit van 1 ei
  • 1 el honing



  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Neem een ruime kom en meng hierin de havermout, proteïnepoeder, bakpoeder, kaneel en een snufje zout. Voeg de gesmolten kokosolie en honing toe en roer stevig door met een spatel.
  3. Splits een ei en klop het eiwit schuimig in een aparte kom. Schep het eiwit door het stevige havermoutmengsel totdat er een dik beslag ontstaat.
  4. Kneed ongeveer 15 balletjes van het beslag.
  5. Neem een met bakpapier bekleedde bakplaat en leg de balletjes beslag op de bakplaat en druk aan. Bak de kaneelkoekjes in 12 à 15 minuten goudbruin en gaar in de oven. Laat volledig afkoelen.



Eet smakelijk!

Share by: