Chia pudding trifle

duda-wsm • feb. 09, 2021

4 personen | 4 uur | 321 kcal 18g koolhydraten 5g suiker 23g vetten 11g eiwitten 0g zout

Ingrediënten:


  • 12 el chiazaad
  • 600 ml ongezoete sojamelk
  • 1 el kaneel
  • 100 gram frambozen
  • 100 gram blauwe bessen
  • 60 gram amandelschaafsel


Aanvullende benodigdheden:


  • Vijzel


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Vermaal het chiazaad in een vijzel.
  2. Meng het chiazaad met de sojamelk en breng op smaak met kaneel. Dek de chia pudding goed af en laat zo’n 4 uur in de koelkast staan.
  3. Geroosterd het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
  4. Neem 4 mooie glazen. We gaan de trifle als volgt opbouwen: eerst een laagje chia pudding, daarna een laagje blauwe bessen en frambozen en als laatste wederom een laagje chia pudding. Top de trifle af met geroosterd amandelschaafsel.



Eet smakelijk!

Share by: