Boerenkool met een twist

feb. 24, 2023

4 personen 25 minuten   

Ingrediënten:


• Boerenkool 450 gr

• Bloemkool 600 gr

• Rookworst 1 stuk

• Spekblokjes 250 gr

• Jus kant & klaar 85 ml

• Peper en zout



  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
  2. Vul een grote pan met water, voeg eerst de  boerenkool toe, dan de bloemkoolroosjes en breng aan de kook. Kook ongeveer in 20 min. gaar.
  3. Bak de spekblokjes in een grote koekenpan knapperig.
  4. Giet de groenten af. Roer de spekjes erdoorheen.
  5. Verwarm de rookworst en de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Snijd de rookworst in kleine plakjes.
  7. Verdeel de rookworst over de boerenkool. Maak een kuiltje in de boerenkool en garneer met jus.



Eet smakelijk!

Share by: