Avocado on "toast"

duda-wsm • feb. 05, 2021

4 personen | 15 min | 288 kcal 16.5g koolhydraten 1.4g suiker 21g vetten 11g eiwitten
0g zout

Ingrediënten:


  • 4 eieren
  • 2 el zuivelspread
  • 2 avocado’s
  • 4 plakjes gerookt zalm
  • 30 gram pittige kiemgroente
  • 4 meergranen rijstwafels
  • Peper en zout


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Breng een ruime pan met water aan de kook. Kook de eieren in 4 à 5 minuten halfzacht. Pel de eieren en leg apart.
  2. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.
  3. Besmeer de rijstwafels met zuivelspread en beleg met avocado en gerookte zalm. Leg bovenop het gekookte ei en snijd open (zodat het eigeel er heerlijk uit kan lopen). Bestrooi met peper en zout en top af met de pittige kiemgroente.



Eet smakelijk!

Share by: