Sla bootje met gyros
duda-wsm • 4 februari 2021
4 personen | 15 min | 218 kcal 6g koolhydraten 2g suiker 10g vetten 26g eiwitten 0g zout
Ingrediënten:
- 1 krop ijsbergsla
- 500 gram gyros
- 1 rode ui
- 1 gele paprika
- 4 cherry trostomaten
- 4 el tzatziki
- Peper en zout
- Zonnebloemolie
Bereidingswijze:
- Haal 8 mooie, grote slabladeren van de krop. Spoel ze schoon en laat goed uitlekken.
- Snijd de rode ui in dunne ringen. Snijd de gele paprika in blokjes. Snijd de cherry trostomaten in partjes.
- Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de gyros 6-8 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de ui, paprika en cherry tomaten toe en bak nog 2-3 minuten mee.
- Vul de sla wraps met de gyros. Top af met een flinke klodder verse tzatziki.
Eet smakelijk!