Sla bootje met gyros

duda-wsm • 4 februari 2021

4 personen | 15 min | 218 kcal 6g koolhydraten 2g suiker 10g vetten 26g eiwitten 0g zout

Ingrediënten:


  • 1 krop ijsbergsla
  • 500 gram gyros
  • 1 rode ui
  • 1 gele paprika
  • 4 cherry trostomaten
  • 4 el tzatziki
  • Peper en zout
  • Zonnebloemolie





  • Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Haal 8 mooie, grote slabladeren van de krop. Spoel ze schoon en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de rode ui in dunne ringen. Snijd de gele paprika in blokjes. Snijd de cherry trostomaten in partjes.
  3. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de gyros 6-8 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Voeg de ui, paprika en cherry tomaten toe en bak nog 2-3 minuten mee.
  5. Vul de sla wraps met de gyros. Top af met een flinke klodder verse tzatziki.



Eet smakelijk!

Share by: