Kapsalon met spitskool
26 april 2022
2 personen 25 minuten 384 kcal 4g koolhydraten 5g vetten
7g eiwitten
Ingrediënten:
- Shoarma 500 gr
- Spitskool 300 gr
- Rode paprika 1 stuk
- Rode ui 1 el
- Geraspte kaas 50 gr
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200˚C.
- Snijd de spitskool in reepjes. Snijd de paprika in kleine blokjes en de ui in ringen.
- Verhit een koekenpan op middelhoog vuur.
- Bak de shoarma gaar en verdeel dit over een grote ovenschaal.
- Bak in dezelfde pan de spitskool en de paprika beetgaar.
- Voeg dit toe aan de ovenschaal met shoarma.
- Leg de rode ui bovenop de spitskool.
- Bestrooi met de geraspte kaas.
- Zet de ovenschaal in de oven en bak 20-25 minuten.
- Schep een portie kapsalon op een bord.
Eet smakelijk!