Kapsalon met spitskool

26 april 2022

2 personen   25 minuten   384 kcal 4g koolhydraten  5g vetten

7g eiwitten

Ingrediënten:


  • Shoarma 500 gr
  • Spitskool 300 gr
  • Rode paprika 1 stuk
  • Rode ui 1 el
  • Geraspte kaas 50 gr



  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Verwarm de oven voor op 200˚C.
  2. Snijd de spitskool in reepjes. Snijd de paprika in kleine blokjes en de ui in ringen.
  3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur.
  4. Bak de shoarma gaar en verdeel dit over een grote ovenschaal.
  5. Bak in dezelfde pan de spitskool en de paprika beetgaar.
  6.  Voeg dit toe aan de ovenschaal met shoarma.
  7.  Leg de rode ui bovenop de spitskool.
  8. Bestrooi met de geraspte kaas.
  9. Zet de ovenschaal in de oven en bak 20-25 minuten.
  10. Schep een portie kapsalon op een bord.



Eet smakelijk!

Share by: