200 gram Macedoine de legumes (conserve groentemix)
2 tl cajunkruiden
1/2 tl kurkuma
Peper en zout
2 el zonnebloemolie
Optioneel: verse basilicum
Aanvullende benodigdheden:
4 satéprikkers
Grillpan
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Bereidingswijze:
Neem een ruime kom en meng hierin de cajunkruiden, kurkuma, peper en zout met 2 el zonnebloemolie. Leg de kippenhaasjes in de marinade en laat 30 minuten staan.
Snijd ondertussen de paprika's in blokjes. Snijd de zoete ui in grove stukken.
Neem 4 lange satéprikkers en rijg na 2 gemarineerde kippenhaasjes aan een stokje. Verhit een droge grillpan en bak de kipspiesjes in 8 à 10 minuten gaar en goudbruin.
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wokpan en bak de paprika en ui op hoog vuur voor 5 minuten.
Verhit in een steelpannetje de conserve groentemix en giet vervolgens af.
Serveer de groentemix met de kipspiesjes. Gaar eventueel met enkele basilicumblaadjes.