Gevulde courgetterolletjes
11 juli 2022
10 stuks 25 minuten
Ingrediënten:
• Courgette 1 stuk
• Groene pesto 50 gr
• Mozzarella 1 bol
• Parmaham 5 plakken
• Zongedroogde tomaten 100 gr
• Pijnboompitten 1 handje
Bereidingswijze:
- Snijd de courgette in plakken met de kaasschaaf. Scheur of
snijd de plakken parmaham in de lengte doormidden en
snijd de mozzarella en tomaatjes in dunne stukjes/plakjes. - Smeer de plakken dunnetjes in met olijfolie en bestrooi met peper.
- Grill de courgetterepen tot ze mooie grillstrepen hebben.
- Leg ze even weg op een keukenpapiertje om af te koelen en uit te lekken.
- Rooster de pijnboompitten in een droog pannetje.
- Beleg de repen courgette dan met een laagje pesto, een stuk parmaham, wat zongedroogde tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten.
- Rol de courgetterolletjes op en zet vast met een cocktailprikker.
Eet smakelijk!