4 personen | 20 min | 78 kcal 6.5g koolhydraten 3.5g suiker 4.5g vetten 2.5g eiwitten 0.13mg zout 134mg kalium
Ingrediënten:
1 ui
100 gram champignons
50 gram kastanjechampignons
10 zilveruitjes
125 ml crème fraîche demi
1 el tomatenketchup minder zout
6 takjes verse bieslook
Peper
Vloeibare bakboter
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Nieuwe alinea
Bereidingswijze:
Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Halveer de zilveruitjes en hak de verse bieslook fijn.
Verhit een scheut vloeibare bakboter in een koekenpan. Fruit de gesnipperde ui 2 minuten en bak vervolgens de champignons 3 minuten mee.
Voeg de crème fraîche demi, tomatenketchup en zilveruitjes toe. Breng op smaak met gemalen peper. Laat de saus op laag vuur 5 minuten zachtjes pruttelen.
Top de champignonsaus af met fijngesneden bieslook.