Salade van krokante kip

jan. 19, 2023

2 personen 20 minuten   

Ingrediënten:


• Krokante kiphaasjes 4 stuks

• Ijsbergsla 200 gr

• Cherrytomaten 100 gr

• Radijsjes 100 gr

• Griekse yoghurt 75 ml

• Lente-ui 3 stengels

• Eieren 2 stuks

• Knoflook 1 teen

• Mineola (grote) 1 stuk

 • Avocado 1 stuk

• Limoen 1/2 stuk



  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Kook 2 eieren in 7 minuten hard.
  2. Snijd de radijsjes in plakjes, 3 stengels lenteui in ringen, de mineola in stukjes en de avocado in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook en een halve limoen.
  3. Bak de krokante kiphaasjes in circa 10 min. bruin.
  4. Meng in een kom de sla, radijsjes, mineola, lente-ui, avocado en cherrytomaten goed door.
  5. Meng door 75 ml Griekse yoghurt de knoflook samen met het sap van de limoen. Meng 2/3 van de dressing door de salade.
  6. Snijd de kiphaasjes in reepjes en verdeel de salade over de borden samen met een gehalveerd eitje.
  7. Verdeel de rest van de dressing.




Eet smakelijk!

Share by: