Kaaspannenkoek

duda-wsm • feb. 04, 2021

4 personen | 15 min | 410 kcal 7g koolhydraten 1.5g suiker 30g vetten 29g eiwitten 0g zout

Ingrediënten:


  • 160 gram amandelmeel
  • 6 eieren
  • 80 ml ongezoete amandelmelk
  • 200 gram geraspte kaas 30+
  • 1 tl paprikapoeder
  • Snufje chilivlokken
  • Peper en zout
  • Vloeibare bakboter




  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Kluts de eieren los samen met de amandelmelk. Breng op smaak met paprikapoeder, chilivlokken, peper en zout.
  2. Voeg het amandelmeel beetje bij beetje toe en roer stevig door met een garde.
  3. Roer 2/3e van de geraspte kaas door het beslag. Houd de rest apart.
  4. Verhit een scheutje vloeibare bakboter in een koekenpan. Bak de kaaspannenkoek in 5-7 minuten gaar en goudbruin.
  5. Draai halverwege de baktijd de kaaspannenkoek om en bestrooi met extra geraspte kaas. Leg een deksel op de pan en laat de kaas nog 2 minuten smelten.



Eet smakelijk!

Share by: