Bananenpannenkoeken

duda-wsm • feb. 09, 2021

4 personen | 15 min | 120 kcal 14g koolhydraten 7g suiker 4.5g vetten 6g eiwitten 0g zout

Ingrediënten:


  • 2 (over)rijpe bananen
  • 4 eieren
  • 1 tl kaneel
  • Scheutje melk
  • Vloeibare bakboter
  • Optioneel: handje ongezouten walnoten


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Neem een kom en prak de bananen samen met het kaneelpoeder fijn met een vork. 
  2. Voeg de eieren één voor één toe en meng met een garde tot een glad beslag. 
  3. Is je beslag nog iets te dik? Voeg dan een klein scheutje melk toe.
  4. Verhit een scheutje vloeibare bakboter in een koekenpan en bak de bananenpannenkoeken (1 soeplepel beslag per pannenkoek) in 5-7 minuten gaar.
  5. Top de bananenpannenkoeken eventueel af met wat grof gehakte walnoten.




Eet smakelijk!

Share by: