Overnight oats
duda-wsm • 5 februari 2021
4 personen | 8 uur | 422 kcal 11.5g koolhydraten 1.5g suiker 36g vetten 18g eiwitten
0g zout
Ingrediënten:
- 40 gram amandelschaafsel
- 25 gram ongezouten amandelen
- 100 gram hennepzaad
- 60 gram gebroken lijnzaad
- 4 el geraspte kokos
- 1 el chiazaad
- 400 ml ongezoete amandeldrink
- 1 el koekkruiden
- Snufje zout
- 4 el 100% pindakaas
Aanvullende benodigdheden:
- 4 wekpotjes
Bereidingswijze:
- Neem een kom en meng hierin alle ingrediënten (zonder de pindakaas). Breng op smaak met een snufje zout en de koekkruiden.
- Verdeel de pap over 4 wekpotjes en sluit luchtdicht af. Laat een nacht in de koelkast staan.
- Haal na minimaal 8 uur de overnight oats uit de koelkast en top af met 1 eetlepel 100% pindakaas per persoon.
Tip! Is de structuur te dik geworden? Leng dan aan met een beetje water.
Eet smakelijk!