Hak de walnoten en rozemarijn fijn. Snijd de aardappelen in dunne plakken.
Verhit een droge koekenpan en rooster de gehakte walnoten 2 minuten. Voeg de honing toe en draai het vuur lager, zorg dat de walnoten helemaal bedekt zijn met de honing. Leg de gekarameliseerde walnoten apart.
Verhit een droge koekenpan en bak de gerookte spekreepjes in 5-10 minuten krokant.
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de aardappel schijfjes met rozemarijn, peper en zout 10 minuten.
Pureer de witte bonen samen met de eieren door middel van een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
Neem een ingevette ovenschaal en verdeel de aardappel schijfjes over de bodem. Giet het bonenmengsel erover, zorg dat de bodem volledig bedekt is. Vervolgens een laagje met de gekarameliseerde walnoten en krokante spekjes. Verkruimel als laatste de zachte geitenkaas erover.